East Asian Food är ett av landets ledande livsmedelsgrossist inom asiatiska varor för den dagliga varuhandeln.

Vårt företag grundades 1983 av Van Ty Diep och företaget har nu ett brett sortiment med över 1500 varor. 

Vår affärsidé bygger på att representera livsmedlens bredaste sortiment, med fokus på egna varumärken tillverkade av hög och jämn kvalitet från Asien. Sortimentet spänner över kolonial-, kyl- och frysvaror med inriktning på asiatisk mat. Konsumenter såväl asiatiska som europeiska konsumenter har lärt sig uppskatta och blivit allt mer intresserad av asiatisk mat, inte minst genom ökat resande till asien. Kvalité, prisvärdhet och försäljning ökar starkt i takt med att vi når marknaden.

Våra produkter är certifierade och finns tillgängliga i livsmedelsbutiker och i restauranger över hela norden.

Vi har ett stort kontaktnätverk av leverantörer i hela världen, vilket tillåter oss att importera varor till ett humant pris.

Vårt stora lager tillåter oss att hålla efterfrågan på våra produkter.

Vi har våra egna lastbilar för distribution till våra kunder i Sverige och även leverans i hela Europa. Vi har även samarbete med andra transportföretag för att säkerställa våra leveranser.

Sist men inte minst, då våra säljare är mångspråkiga (kantonesiska, chiu chow, thailändska, vietnamesiska, svenska, engelska, holländska, franska, tyska) är det enkelt att göra beställning hos oss, antingen via vår webshop, telefon, e-post eller fax.

Bilden kan innehålla: himmel och utomhus